Komarniki

Če želite preživeti svoje življenje brez nadležnih pikov komarjev poiščite za svoje stanovanje komarnike, ki bodo preprečili vstop v vaš dom tudi ostalim nadležnim insektom. Na voljo so številni različni modeli tako za okna kot za vrata.

Komarniki so lahko narejeni iz aluminijastih profilov. Za zaščitno mrežico se uporabljajo steklena vlakna, ki so kvalitetna ter niso občutljiva na vremenske spremembe.

Odločate se lahko med rolo, drsnimi, plise, krilnimi, fiksnimi, integriranimi rolo, elektro rolo, nihalnimi komarniki,…

Za prehode na balkone in terase so primerni rolo, krilni, drsni, plise ter nihalni komarniki. Pri nihalnem komarniku je kot pod katerim se lahko nagiblje 240°. Ker je komarnik nihajen vam za odpiranje ni potrebno uporabljati rok, ampak ga lahko odpremo tudi z nogo ali s komolcem. To je še posebej priročno v primeru, če imamo polne roke.

Komarnika ni potrebno zapreti, saj se sam vrne v prvotno pozicijo. Zaprt bo ostal tudi v primeru močnega vetra, saj ima vgrajen magnetni sistem, ki ga vrne na pozicijo.

Nihalni komarnik je zelo primeren tudi za domače živali. Montaža in demontaža komarnikov je preprosta, tako, da jih lahko preprosto odstranite, ko jih ne potrebujete več.

Potrebujete dodatne informacije o zaščiti pred komarji?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *