Programi za izris kuhinj

moderna kuhinjaV številnih pohištvenih salonih nam s pomočjo 3D programov izrišejo celotno kuhinjo po vaših željah. Tovrstne 3D programe imajo nekateri pohištveni saloni tudi v prostem dostopu na spletu, tako, da si dejansko lahko kuhinjo izrišemo sami.

V salonu pohištva IL AMBIENTI vam nudijo realističen 3D izris kuhinje, ki vam bo bistveno olajšal vašo odločitev pri nakupu nove kuhinje.

Na voljo so tako programi, pri katerih lahko izrišemo samo 2D tlorisni izris, 3D tlorisni izris ali pa oboje. Za izris kuhinj torej proizvajalci ponujajo različne programe, v katerih so zajete kuhinje, ki jih imajo na izbiri v pohištvenem salonu.

Pri risanju moramo seveda upoštevati okenske odprtine, vrata, pomivalno korito, aparate, vtičnice …. Glede na želeno postavitev določenih kuhinjskih elementov, pomivalnega korita, aparatov je seveda odvisna tudi postavitev vodovodnih in električnih inštalacij.

Kuhinjo oz. kuhinje, ki smo jo/jih izoblikovali, preprosto shranimo. Nato pa skupaj s prodajalcem strokovnjakom za kuhinje pregledamo načrt. Prodajalec nam seveda še dodatno svetuje ter pomaga poiskati čim boljše rešitve. 3D izris je zelo praktičen, saj si tako lažje predstavljamo končno kuhinjo.

V tovrstne programe vnesemo mere zidov ter vseh kuhinjskih elementov in aparatov. Iz izrisanega načrta lahko preberemo razne osnovne podatke, kot so na primer kratki opisi izdelkov, uporabljeni material in cena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *