Ponudba pvc oken roletarstva Bayer

vhodna-vrata-bayerRoletarstvo Bayer nudi celovito storitev, ki zajema proizvodnjo, dostavo in tudi vgradnjo PVC oken in vrat, vgradnjo različnih vrst senčil, notranje PVC in zunanje ALU police, zaključna suhomontažna zidarska dela ter tudi demontažo in odvoz starih oken. Vodilo omenjenega podjetja je kvaliteta, zato pa se podjetje tudi trudi, da za vloženi denar prejmete kar najboljše materiale in storitve. To podjetje dokazuje tudi z zlatim znakom slovenske kakovosti in s certifikati. Roletarstvo Bayer spada med najboljša mala podjetja v Sloveniji.

Vsa okna in PVC vhodna vrata, ki jih ponuja Roletarstvo Bayer so izdelana iz pvc profilov nemškega proizvajalca Trocal. Trocal je podjetje, ki proizvaja okenske sisteme z odličnimi tehničnimi karakteristikami, tako glede statične trdnosti kot tudi glede toplotne in zvočne izolativnosti. Pri podjetju Bayer lahko izbirate med štirimi linijami PVC oken, ki pa se razlikujejo glede na ceno, možnost in seveda tudi namembnost. Izbira PVC oken bo odvisna od vaših želja in logično tudi glede zahtev prostora, v katerega bi radi vgradili okna.

Na spletni strani www.roletarstvo-bayer.si boste lahko našli tabelo pvc oken in tudi ostalo ponudbo podjetja. V kolikor se vam bodo porodila kakršnakoli vprašanja, se lahko brez skrbi obrnete na strokovno ekipo podjetja, ki bo z veseljem razrešila vsa vprašanja in dileme. Preko spletne strani roletarstva Bayer lahko naročite brezplačno izmero, pošljete svoje povpraševanje in si ogledate izdelke v akciji. Poleg pvc oken pa ne pozabite preveriti tudi vrat in senčil ter referenc podjetja. Torej, če se zanimate za nakup novih pvc oken ali vrat oziroma senčil, je Roletarstvo Bayer zagotovo pravi naslov za vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *