Jedilne mize

jedilna miza akcijaJedilne mize nam zaradi pestre ponudbe povzročajo nemalo preglavic. Sejmi in podobni dogodki, kjer razstavlja več različnih proizvajalcev oziroma ponudnikov so zelo dobra priložnost za reševanje dilem. Velikokrat se s tem reši klasična težava ponudnikov. V prodajalnah imamo omejeno število možnosti, saj prodajalci tržijo zgolj določene izdelke, o konkurenci pa jasno molčijo. Lahko pa preverite tudi akcijske cene – kliknite na povezavo jedilne mize – AKCIJA.

Na sejmih je ponudba združena, kupec pa lahko korak stran vidi konkurenčno ponudbo. S tem pridobi naštete prednosti. Ponudbo vidi v živo, velikokrat vso ali večino ponudbe, prihrani stroške, ki nastanejo z obiskom vseh sicer ločenih ponudnikov, pogajalska moč kupca je v tem primeru večja, saj so ponudniki zbrani na enem mestu.

Videti v živo pomeni možnost praktičnega preizkusa vseh elementov, ocene estetskih lastnosti, kakovost izdelave ter tudi možnost nasvetov glede ostalih možnostih, ki niso razstavljene. Jedilna miza se lahko naslednji trenutek preizkusi pri konkurenci. Vtisi so še sveži, primerjava se lahko začne in je v vsakem primeru kakovostna. V primeru, da bi morali prepotovati razdaljo med konkurenčnima salonoma te možnosti ne bi imeli.

Ko ocenimo konkurenco, imamo možnost bodisi vrniti se na prvo ponudbo za jedilno mizo in jo dodatno oceniti ali pa se odpraviti k tretji ponudbi. In tako lahko poljubno število ponudnikov primerjamo v kratkem času, brez posebej omembe vrednih stroškov ter na kakovosten način.

Naši vtisi so sveži, ko konkurenčna ponudnika azjedilno mizo na tak način primerjamo vidimo realne razlike, pomanjkljivosti ali prednosti ter na kratko povedano dobimo dober vtis o celotni ponudbi. Ponudniki jedilnih miz seveda pri tem ne sedijo križem rok, ampak se za nas še toliko bolj potrudijo, saj jasno vidijo, da primerjamo tudi konkurenčno ponudbo. S tem pa se veča naša pogajalska moč. Sejmi so tudi velikokrat čas popustov in raznih drugih ugodnosti. Zato je dobro biti pripravljen na vse naštete prednosti.

Predno se odpravimo na sejem si naredimo oceno tistega kar potrebujemo, po potrebi si naredimo analizo jedilnih miz. Kdo sodeluje na sejmu ni težko izvedeti, do ponudbe je zgolj korak, slednje pa ocenimo kot primerno ali neprimerno glede na naše zahteve. Enako storimo pri konkurenci. Tako pripravljeni se odpravimo na sejem, ter na podlagi videnega lahko opravimo nakup jedilne mize.

Z jedilno mizo izbrano na tak način smo lahko pričakujemo dobre izkušnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *